Selecteer een pagina

LED buitenverlichting

Ook voor LED buitenverlichting bent u bij LED Lampen Loods aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment aan diverse soorten LED buitenverlichting.

Buitenverlichting kan uiteraard voor diverse doeleinden gebruikt worden. Zo is LED verlichting bijvoorbeeld een mooie manier om uw tuin sfeervol te verlichten, het kan een slecht verlichte oprit veiliger te maken, en wat dacht u van wat extra licht op uw terras? Zo kunnen u en uw gasten nog lang buiten zitten op een mooie zomeravond.

Assortiment LED buitenverlichting

LED grondspot

LED buitenverlichting grondspot

Met een LED grondspot tovert u uw tuin in een handomdraai om tot een sfeervolle plek waar u avonden zult vertoeven. Uw tuin wordt een tweede huiskamer!

Bij de grondspots heeft u, net als met gewone LED spots, de keuze uit gebundeld licht of gespreid licht. Dit is afhankelijk van de straalhoek van de LED lamp.

Lees verder >> of direct bestellen >>

 

 

 

LED schijnwerper

LED buitenverlichting schijnwerper

Met een LED schijnwerper kunt u een oprit, brandgang of tuin functioneel verlichten. Maak een slecht verlichte plek, bijvoorbeeld bij uw garagedeur, beter verlicht door het ophangen van een schijnwerper. Zo maakt u de toegang voor uzelf gemakkelijker en voor inbrekers moeilijker.

Lees verder >> of direct bestellen >>

 

 

Bewegingsmelder

LED buitenverlichting bewegingsmelder

Om de veiligheid en het gemak van uw buitenverlichting nóg meer kracht bij te zetten, adviseren wij u een bewegingsmelder toe te voegen aan enkele van uw lampen.

Voor extra veiligheid en anti-inbraak middel is een bewegingssensor met verlichting bij uw voordeur, achterdeur of brandgang absoluut geen overbodige luxe.

Lees verder >> of direct bestellen >>

 

Buitenstopcontact

LED buitenverlichting buitenstopcontactBent u op zoek naar een fraai vormgegeven buitenstopcontact? Zoek dan niet verder! Bij LED Lampen Loods hebben we diverse  geweldige oplossing voor u.

Lees verder >> of direct bestellen >>

Delen