Selecteer een pagina

LED filament lampen

Dé woontrend van dit moment!

LED filament lampen zijn dé woontrend van dit moment

Op dit moment zie je het overal. Niet alleen in horeca gelegenheden maar ook in woonkamers en keukens is het gebruik van LED filament lampen doorgedrongen. Door een enkele filament lamp te gebruiken in een ruimte, creëert u al een industriële en robuuste uitstraling. Zeker wanneer u deze lampen combineert met een industriële lampenkap of voet geeft het die speciale look. Combineer meerdere LED filament lampen in bijvoorbeeld een kroonluchter of klassieke buitenlantaarn, en herbeleef de nostalgie van  vroeger.

Talloze soorten LED filament lampen verkrijgbaar

De LED filament lampen zijn verkrijgbaar in talloze soorten. Zo zijn er de modellen met de ouderwetse ronde gloeilamp look met kleine peertjes tot de extra grote modellen met het uiterlijk van een ouderwetse globe kooldraadlamp. Daarnaast zijn er nog allerlei andere soorten, vormen en maten LED filament lampen verkrijgbaar. Van de alom bekende lamp in kaarsvorm tot het rustika model, ook wel bekend als de Edison lamp. De lamp waar het ooit allemaal mee begon!

Dimbaar

Er zijn diverse LED filament lampen verkrijgbaar als dimbare lamp. Dit versterkt het prachtige effect van de zichtbare “gloeidraad” nog eens extra. Houdt er wel rekening mee dat een dimbare LED filament lamp niet aangesloten kan worden op een normale triac dimmer die u voor ouderwetse gloeilampen gebruikt. Een LED filament lamp kan enkel gedimd worden met een dimmer speciaal ontwikkeld voor LED lampen.

 Wonen algemeen

Ook in onze webshop

Ook in onze webshop vind u diverse modellen filament lampen. Uiteraard allemaal in de energiezuinige LED uitvoering. Voor prachtige bijpassende lampenkappen, hanglampen en lampvoeten kunnen wij u tevens de volgende winkels adviseren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen