Selecteer een pagina

MR11 LED

Zoekt u een energiezuinige vervanging voor uw ouderwetse halogeen spotjes met een MR11 fitting? De beste vervanging die we u kunnen aanraden is de MR11 LED spot.

De hoogwaardige Cree LED’s hebben een levensduur van maar liefst 50.000 branduren. De lange levensduur wordt mede mogelijk gemaakt doordat de LED lampen een aluminium behuizing hebben.

Op de MR11 LED spot zit 3 jaar garantie. De MR11 LED spot is uniek in zijn soort. Tevens is ook deze LED spot te verkrijgen in de kleur 2500K. De 2500K is een uiterst warme kleur welke zorgt voor een extra sfeervolle verlichting van de ruimte.

Bij de MR11 LED spot heeft u de mogelijkheid tot het kiezen van de straalhoek. U kunt kiezen uit een straalhoek van 15º, 30º, 45º en 60º.

MR11 LED spot uniek in zijn soort

MR11 staat eigenlijk voor Multifaceted Reflector en heeft dus niets met de fitting te maken. Een multifaceted reflector zorgt er voor dat het licht gelijkmatig verdeeld wordt. Omdat een LED dit sowieso al doet, ontbreekt dit systeem in de meeste MR11 LED lampen.

De maat of soort fitting wordt in dit geval GU4 genoemd. Het cijfer staat voor de afstand in millimeters tussen de twee pinnetjes van de fitting.

Ondanks het kleine formaat, of moeten we eigenlijk zeggen dankzij het kleine formaat, wordt dit type spots vaak gebruikt. Denk met name aan vitrinekasten bij juweliers of onder de kastjes van uw aanrecht. Eigenlijk op alle plekken waar kleinere spots beter hanteerbaar zijn dan de grotere variant, zijn LED spots met een GU4 formaat te gebruiken.

MR11 LED spot 3 Watt

Deze LED spot is dé vervanging voor de 30 Watt halogeen.

MR11 LED 3Watt niet dimbaar

Voltage: 12V AC/DC

Vermogen: 3 Watt

Straalhoek: 15º/30º/45º/60º

Kleuren: 2500K tot en met 7000K

Dimbaar: nee

Voor actuele prijzen ga naar de webshop >>

 

LED Lampen Loods Banner 1

Delen