Selecteer een pagina

Nanoleaf Aurora

208,95

Alle producten uit de Nanoleaf Smarter series kunnen worden bediend via de speciale app.
Download hier de Nanoleaf app voor iOS
Download hier de Nanoleaf app voor Android

Wanneer u niet wenst de Nanoleaf Aurora producten via uw smartphone te besturen kunt u er ook voor kiezen de bijgeleverde controller unit te gebruiken. Hiermee zet u de lampen aan of uit of kiest u een van de opgeslagen of vooraf geladen scenes uit.

Beschrijving

Maak kennis met de Nanoleaf Aurora, een uniek vormgegeven verlichtingsproduct. Beïnvloed uw stemming door een prachtig vloeiend kleurenspel, het licht van een zonsopgang of een feestelijk disco effect.

Het modulaire lichtsysteem, bestaande uit driehoekige panelen, kunt u in elke gewenste vorm en op iedere gewenste plek aanbrengen. De besturing werkt via één simpele druk op de knop of door gebruik van stemcommando’s. Programmering vindt plaats via een uitgebreide app, beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Met zijn 16,7 miljoen verschillende kleuren zal dit product u niet snel vervelen. Bent u toch toe aan wat eenvoudiger uitstraling in uw woonkamer, kies dan voor wit licht. Het witte licht is instelbaar tussen 1200 en 6500 K. Dit varieert dus van zacht licht vergelijkbaar aan een zonsondergang tot fel wit daglicht.

Door de panelen aan elkaar te klikken is elke gewenste vorm te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop! De Nanoleaf Aurora starterset, bestaande uit 9 LED panelen is desgewenst uit te breiden tot 30 lichtpanelen per systeem.

– Afmetingen: H 9,4 x B 33 x L 26,67 cm
– Gewicht: 2,27 kg
– Inclusief: 9 modulaire LED panelen, bedieningseenheid, voedingsadapter, 9 paneelconnectors, 28 dubbelzijdige plakstrips, 9 installatiesjablonen, handleiding
– Voltage: 220V AC
– Branduren: 25.000
– Dimbaar: Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nanoleaf Aurora” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen