Selecteer een pagina

Vierhoekige LED grondspot

49,95

Deze vierhoekige LED grondspot is gemaakt van aluminium. Dit is naast RVS een van de meest geschikte materialen voor buitengebruik. Beide materialen oxideren namelijk niet tot nauwelijks, waardoor het zeer geschikte materialen zijn in een vochtige omgeving.

Daarnaast kunnen aluminium en RVS goed tegen fel zonlicht. Omdat een grondspot natuurlijk plat op de grond gemonteerd word, zal deze vaak in het volle zonlicht liggen. Een kunststof spot zal op den duur poreus worden door de invloed van zonlicht en zure regen. Buiten dat dit er na verloop van tijd minder mooi zal gaan uitzien, zal het ook de waterdichtheid van de spot aantasten. Dit kunt u natuurlijk niet gebruiken.

Voltage: 230V AC
Vermogen: 35 Watt
Kleuren: warm wit
Dimbaar: Nee
Materiaal: Aluminium

Beschrijving

Met deze vierhoekige LED grondspot tovert u uw tuin in een handomdraai om tot een sfeervolle plek waar u avonden zult vertoeven. Uw tuin wordt een tweede huiskamer. Een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Om een eyecatcher in uw tuin, bijvoorbeeld een mooie boom of sculptuur, extra aandacht te geven kunt u kiezen voor een grondspot. Het belichte voorwerp zal dan nog meer opvallen.

Of kies voor een aantal grondspots langs uw schutting of als padverlichting. Dit kan bijvoorbeeld ter vervanging van wandspots, wanneer deze niet mogelijk zijn.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vierhoekige LED grondspot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen